برگزاری سومین کنفرانس بین المللی حقوق ساخت

سومین کنفرانس بین المللی حقوق ساخت در تاریخ 5 بهمن 1401 توسط دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، در شهر تهران  برگزار خواهد شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ به نقل ازدکتر حمید رضا عباسیان جهرمی دبیر کنفرانس تعامل بسیار زیاد صنعت ساخت و ساز با سایر صنایع  می تواند چالش های بسیار زیادی از جمله چالش های حقوقی را ایجاد کند. امروزه توانمند کردن فعالان صنعت ساخت و ساز با ابزار حقوقی یکی از ملزومات در این صنعت می باشد.

متاسفانه در کشور ما، این موضوع تا حد بسیار زیادی مغفول مانده و در عین نیاز بسیار زیاد صنعت ساخت و ساز به حل و فصل چالش های حقوقی این صنعت، توجه خاصی به آن صورت نگرفته است. کنفرانس حاضر با در نظر گرفتن ضرورت های مختلفی مانند توسعه مفهوم حقوق ساخت در کشور، افزایش سطح آگاهی مهندسان از مسئولیت های قضایی خود، آشنایی با آخرین تحولات در حوزه حقوق ساخت، سعی دارد گامی موثر در توسعه مباحث حقوق ساخت در کشور داشته باشد.

محورهای کنفرانس:

- قوانین و مقررات

-قرارداد ها و تعهدات

-حل و فصل اختلافات

تاریخ:
1401/10/28
تعداد بازدید:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

آدرس پست الكترونيكي شما
كد امنيت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.